Νέα άρβυλα από την Bates

H Bates Footwear θα παρουσιάσει σύντομα τα νέα άρβυλα για χρήση σε περιβάλλον ζούγκλας, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με στρατιώτες του 75ου Συντάγματος Ranger, που τα χρησιμοποίησαν τον περασμένο χειμώνα στις ζούγκλες της Κεντρικής Αμερικής.

Τα Recondo όπως ονομάζονται, αποτελούν το αρτικόλεξο του Reconnaissance and Commando Training Course. Η παρουσίασή τους συμπίπτει με την αξιολόγηση από τον Αμερικανικό Στρατό υποδημάτων για χρήση σε περιβάλλον με υψηλή υγρασία, ζέστη και υδάτινα εμπόδια, όπως αυτό της Ασίας / Ειρηνικού, όπου στρέφεται η προσοχή των αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Τα άρβυλα κατασκευάζονται από καστόρινο δέρμα Wolverine Warrior Leather, ύφασμα που στεγνώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και φέρουν σόλες της Vibram, με μεγαλύτερες αυλακώσεις για να μην κατακρατούν λάσπη αλλά και να προσφέρουν πρόσφυση σε ορεινά εδάφη.

Προς το παρόν, ο Αμερικανικός Στρατός συλλέγει στοιχεία ώστε να καθορίσει τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που θα πρέπει να έχουν τα υποδήματα. Εκτός από τα Recondo της Bates, θα αξιολογηθουν και τα S2V Jungle της Rocky Brands.

 

HPW-U-041810 053

Ετικέτες: , , , , ,

Κατηγορίες: Αμυντική Βιομηχανία

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: