Έπειτα από αρκετούς μήνες πειραματισμών και πολιτικής κόντρας στο Κονγκρέσσο, ο Αμερικανικός Στρατός επέλεξε τη νέα του παραλλαγή. Το αποτέλεσμα βέβαια μάλλον δεν εντυπωσιάζει για την καινοτομία του εκ πρώτης όψης. Το σχέδιο προέκυψε από τα ερευνητικά εργαστήρια Natick του Στρατού και πολύ σύντομα θα αντικαταστήσει την ACU. Μέχρι στιγμής πάντως, ο Στρατός δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος, λόγω των ελέγχου του Κονγκρέσσου, αλλά πηγές του αναφέρουν ότι η επιλογή είναι τελική.
Η ονομασία του σχεδίου είναι Scorpion W2, αλλά επισήμως μπορεί να ανακοινωθεί με άλλη. Σχεδιαστικά μοιάζει πάρα πολύ με την Multicam, αλλά διαθέτει λιγότερους μπεζ και καφέ τόνους και καθόλου κάθετες σκιάσεις κλαδιών που προστέθηκαν σε μετέπειτα μοντέλα της. Η Scorpion σχεδιάστηκε από την Crye το 2002 και αξιολογήθηκε τότε από τον Στρατό, χωρίς να σημειώσει επιτυχία.
Η Scorpion W2 θα είναι η βασική παραλλαγή που θα φοριέται όλο το διάστημα και θα υπάρξουν αποχρώσεις της για διάφορα περιβάλλοντα. Δηλαδή, θα υπάρχει μια πιο σκούρα έκδοση για περιοχές με έντονη βλάστηση και μια με πιο ελαφρά χρώματα για ερημικά εδάφη. Η διανομή τους θα γίνεται σε περίοδο επιχειρήσεων.