Ολοκλήρωση άσκησης Omani Cougar – Φωτογραφίες

Μία ακόμα άσκηση ολοκλήρωσε το ναυτικό Τακτικό Συγκρότημα Δύναμης Αντίδρασης (RFTG) του Βρετανικού Ναυτικού. Κάθε χρόνο το RFTG αναπτύσσεται για τέσσερις μήνες σε άλλες περιοχές του κόσμου εκτελώντας προβολή σημαίας και κοινές ασκήσεις με τις χώρες από τις οποίες περνάει.

Σήμερα ολοκλήρωσε την κοινή άσκηση Omani Cougar με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ομάν. Όπως παρουσιάσαμε και σε άλλες αναρτήσεις, στη δύναμη εκτός από μονάδες επιφανείας, υποβρύχια, ερευνητικά σκάφη και εναέρια μέσα, περιλαμβάνονται και αμφίβια μέσα, καθώς και μονάδα των Βασιλικών Πεζοναυτών.

Στην άσκηση υλοποιήθηκαν σενάρια ναυτικών επιχειρήσεων καθώς και αποβατική ενέργεια και κίνηση προς το εσωτερικό του χερσαίου χώρου, όπου πραγματοποιήθηκε σενάριο μάχης σε κατοικημένους τόπους.

Από το 42ο Τάγμα (42 Commando), συμμετείχε ο Λόχος Τζούλιετ (J), με 120 άτομα. Εκτέλεσε απόβαση και στη συνέχεια επιθετική ενέργεια σε δύο στόχους, με χρήση πραγματικών πυρών, έχοντας καλύψει οκτώ χιλιόμετρα σε ερημικό έδαφος, με θερμοκρασίες που κυμαίνονταν στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Βρετανικό Ναυτικό

Ετικέτες: , , , , ,

Κατηγορίες: Ασφάλεια

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: