Στιγμιότυπα από την άσκηση Παρμενίων 2013 – Φωτογραφίες

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος, συνοδεύοντας την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013» η οποία διεξήχθη στο Πεδίο Βολών – Ασκήσεων «Καμένου Δάσους» στο Νομό Λέσβου.

Κατά την διάρκεια της τελικής φάσης πραγματοποιήθηκε αντεπίθεση Τακτικού Συγκροτήματος Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων, με την υποστήριξη πυρών πυροβολικού και Επιθετικών Ελικοπτέρων.

Πηγή: ΓΕΣ

 

 

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος, συνοδεύοντας την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013» η οποία διεξήχθη στο Πεδίο Βολών – Ασκήσεων «Ψηλός Στάλλος» στο Νομό Έβρου.

Κατά την διάρκεια της τελικής φάσης εκτελέστηκαν βολές ακριβείας από άρματα μάχης, πυρά από αεροσκάφη και επιθετικά ελικόπτερα, καθώς και πυρά υποστηρίξεως από αυτοκινούμενα πυροβόλα και όλμους.

Πηγή: ΓΕΣ

 

Ετικέτες: , ,

Κατηγορίες: Διεθνη

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: