Εκλογές στην φρεγάτα… – Φωτογραφίες

Μπορεί να βρίσκεται σε αποστολή στα ανοιχτά της Σομαλίας, ωστόσο, οι πολιτικές υποχρεώσεις θα εκτελεστούν κανονικά για τη γερμανική φρεγάτα FGS Niedersachsen. Το πλοίο έχει πλήρωμα 230 ανδρών και γυναικών, και εκτελεί περιπολία στην περιοχή του Άντεν, στο πλαίσιο της EUNAVFOR.

Αν και τα περισσότερα στελέχη είχαν λάβει τα σχετικά εκλογικά έγγραφα από τις 11 του μήνα, κάποιοι δεν τα παρέλαβαν λόγω καθυστερήσεων. Οπότε, δεν ήταν εφικτό να παρεκκλίνει η φρεγάτα από την πορεία της για να παραλάβει το εναπομείναν υλικό. Έτσι, η μόνη λύση που μπορούσε να επιλεγεί ήταν η ρίψη από αέρος. Την αποστολή ανέλαβε να εκτελέσει ένα αεροσκάφος CN-235 της Ισπανίας, που είναι μετασταθμευμένο στο Τζιμπουτί.

Το υλικό τοποθετήθηκε μέσα σε πορτοκαλί κύλινδρο και όταν το αεροσκάφος έφτασε 200 μέτρα από την φρεγάτα, έγινε η ρίψη του στη θάλασσα, οπότε και περισυλλέχθηκε από ομάδα του πλοίου. Τα έγγραφα και ψηφοδέλτια συμπληρώθηκαν από τα στελέχη και με την πρώτη ευκαιρία στάλθηκαν πίσω στην Γερμανία, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

 

Ετικέτες: , , , , , , , ,

Κατηγορίες: Διεθνείς Σχέσεις & Διεθνής Οικονομία

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: