Τουρκικές Αερογραμμές: Στρατηγική εθνικού αερομεταφορέα…

Turkish Airlines 1

 

Οι Τουρκικές Αερογραμμές υλοποιούν ήδη την εκστρατεία προώθησης της Τουρκίας ως προορισμού για χειμερινό τουρισμό, κάνοντας προσφορές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Οικοδομώντας επάνω στο γεγονός ότι θεωρούνται ως η αεροπορική εταιρεία με την ταχύτερη ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιούργησαν δίκτυο με πάνω από 200 προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπλέον, εκμεταλλευόμενες το γεγονός ότι η Τουρκία διαφημίζεται ως τουριστικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέρουν χαμηλές τιμές για όσους επιλέγουν τη χώρα ως τελικό σημείο άφιξης ή ακόμα και για όσους την επιλέγουν ως ενδιάμεσο σταθμό.

Ο αριθμός των τουριστών από τις χώρες του Κόλπου που καταφθάνει στην Τουρκία, έχει αυξηθεί δραματικά (όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας), συμβάλλοντας ως ποσοστό στα 31 εκατομμύρια ξένων τουριστών με βάση τα στοιχεία του 2012.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Τουρκικών Αερογραμμών, Δρ. Τεμέλ Κοτίλ, δήλωσε πως “ως εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την αυξανόμενη δημοφιλία της Τουρκίας ως προορισμού των τουριστών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των κρατών του Κόλπου. Η Τουρκία διαθέτει ένα πολιτισμό με στοιχεία από την Ανατολή και την Δύση και πολιτιστικούς συνδέσμους με την Μέση Ανατολή. Η Κωνσταντινούπολη είναι λιγότερο από πέντε ώρες μακριά από τον Περσικό, ενώ προσφέρει πρόσβαση σε χειμερινές αθλητικές δραστηριότητες για τη μισή διάρκεια του έτους. Για το λόγο αυτό είμαστε πεπεισμένοι ότι, ο αριθμός των αφίξεων των επιβατών θα αυξηθεί με την έναρξη της εκστρατείας “Χειμώνας στην Τουρκία”.

Η εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι τον Μάριο και παρουσιάζει τις σχετικές υποδομές στις οποίες συμπεριλαμβάνονται 20 προορισμοί για σκι, καθώς και πολιτιστικές εμπειρίες στην Κωνσταντινούπολη και τις κοντινές ιστορικές πόλεις, μαζί με την τοπική κουζίνα και τις ομορφιές της φύσης.

Τα στελέχη της ΤΗΥ ανέφεραν ότι το 2013, ο αριθμός των κλινών σε χειμερινά ορεινά θέρετρα πρόκειται να αυξηθεί κατά 60.000, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες. Μόνο στην περιοχή Ερτζιγιές, πρόκειται να κατασκευαστούν 21 νέα ξενοδοχεία. Σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται και το Τουριστικό Αναπτυξιακό Σχέδιο της επαρχίας Κάυσερι (Καισάρεια), με επενδύσεις ύψους 275 εκατομμυρίων ευρώ. Στόχος δεν είναι μόνο να δημιουργηθούν υποδομές για τον κόσμο που καταφθάνει, αλλά να δημιουργηθούν οι υποδομές προκειμένου η περιοχή να γίνει κεντρικός προορισμός για τους τουρίστες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

 

Bursa 1

Ετικέτες: , , , , , ,

Κατηγορίες: Διεθνείς Σχέσεις & Διεθνής Οικονομία

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: