ΗΠΑ: Νέο κάλυμμα στρατιωτών τους κάνει αόρατους – Φωτογραφίες

Στη μάχη για αόρατους στρατιώτες και αόρατα συστήματα, καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες και δαπανώνται τεράστια κονδύλια από κράτη και εταιρείες. Ωστόσο μια καναδική εταιρεία η Hyperstealth Biotechnology δημιούργησε, δοκίμασε και παρουσίασε εκτενώς ένα “υπεραόρατο” υλικό που το ονομάζει Quantum Stealth. Χάρη σε αυτό ο χρήστης καθίσταται πλήρως αόρατος σε οποιοδήποτε φάσμα, συμπεριλαμβανομένου του υπέρυθρου και του θερμικού.

Η εταιρεία εμφανίζεται τόσο σίγουρη για την επιτυχία του υλικού της που δηλώνει ότι για να βρεις κάποιον που είναι καλυμμένος κάτω από το Quantum Stealth θα πρέπει να σκοντάψεις επάνω του. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι παθητικού τύπου.

Τα στελέχη της εταιρείας κατάφεραν να την παρουσιάσουν στις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, με όσο το δυνατό λιγότερα στοιχεία για την απόρρητη τεχνολογία της. Θα παραμείνει απόρρητη μέχρι κάποια στιγμή οι Ένοπλες Δυνάμεις να επιτρέψουν την εμπορική της αξιοποίηση. Για το λόγο αυτό, μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκαν και οι φωτογραφίες από την εταιρεία.

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

Κατηγορίες: Αμυντική Βιομηχανία, Τεχνολογία

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: