Προστατευτικά εσώρουχα για τους Αμερικανούς στρατιώτες

 

Underwear 2

 

Υψηλότατη είναι η ζήτηση των ειδικών προστατευτικών εσωρούχων στις τάξεις των στρατιωτών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν. Με τους Ταλιμπάν να τοποθετούν περί τους 1.000 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς κάθε μήνα (σύμφωνα με στοιχεία του Πενταγώνου), ο κίνδυνος ελλοχεύει παντού, ειδικά για τους στρατιώτες που εκτελούν πεζές περιπολίες.

Τα εσώρουχα αποτελούνται από μετάξι βαρέως τύπου, με ενσωματωμένη προστατευτική θήκη για τα γεννητικά όργανα, προσδεδεμένα σε εξωτερικό κάλυμμα. Η προστασία που προσφέρουν είναι σημαντικότατη και ο ψυχολογικός αντίκτυπος σημαντικός. Από το σημείο της βουβωνικής χώρας και της περιοχής των μηρών διέρχονται αρτηρίες του ανθρώπινου σώματος. Τραυματισμός στην περιοχή αυτή μπορεί να αποβεί μοιραίος εντός ελαχίστων λεπτών. Αλλά ακόμα κι αν επιβιώσει κάποιος, η καταστροφές στα γεννητικά όργανα έχουν βαρύ ψυχολογικό αντίκτυπο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η χρήση των εσωρούχων έχει μειώσει τους σοβαρούς αυτούς τραυματισμούς σε ποσοστό 40%, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Πενταγώνου.

 

Underwear 1

Ετικέτες: , , , , , , , ,

Κατηγορίες: Τεχνολογία

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: