Η αξία των τεχνικών βάσεων των αεροπορικών εταιρειών – Βίντεο / Φωτό

Sabena Technics 4

 

Αρκετές από τις αεροπορικές εταιρείες δίνουν μεγάλη έμφαση στις τεχνικές βάσεις που διαθέτουν, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στη συντήρηση των δικών τους αεροσκαφών. Είναι αρκετά τα παραδείγματα που τεχνικές βάσεις αερογραμμών κυνηγούν νέα συμβόλαια που αφορούν εκτεταμένες μετατροπές σε πολιτικά ή και πολεμικά αεροσκάφη, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τα έσοδά τους.

 

Sabena Technics 2

Sabena Technics 5

Sabena Technics 6

 

 

Ένα μικρό παράδειγμα είναι η Sabena Technics, που προήλθε από την αεροπορική Sabena, αλλά αργότερα έγινε ξεχωριστό νομικό πρόσωπο και τελικά εξαγοράστηκε από την εταιρεία ΤΑΤ. Παρά το ότι είναι μια πολιτική εταιρεία, είναι πιστοποιημένη για την παροχή εργασιών σε C-130, C-160, CL-415, CN235, ATR και πολλούς άλλους τύπους στρατιωτικών αεροσκαφών.

Η Sabena Technics προσφάτως υπέγραψε συμβόλαιο, με μη κατονομαζόμενη εταιρεία πτήσεων VIP, για την μετατροπή των καμπινών δύο Airbus A320 κι ενός A318. Στα αεροσκάφη θα γίνουν μετατροπές που θα αυξάνουν την άνεση των χρηστών και θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την εγκατάσταση δορυφορικών τηλεπικοινωνιών, ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης, υγροποιητές κτλ.

Με απλά λόγια οι εταιρείες που κατέχουν τεχνικές βάσεις κατανοούν ότι υπάρχει αγορά τις υπηρεσίες που παρέχουν και μεγιστοποιούν τα έσοδά τους παρέχοντας τεχνογνωσία. Αρκεί και στην Ελλάδα να μάθουμε να πουλάμε.

 

Sabena Technics 3


Ετικέτες: , , , , , , ,

Κατηγορίες: Αμυντική Βιομηχανία, Πολυμέσα

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: