Αυστραλιανός Στρατός: Νέα στάνταρ φυσικής κατάστασης

Ο Αυστραλιανός Οργανισμός Αμυντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρότεινε την αλλαγή των προδιαγραφών φυσικής αγωγής για τις θέσεις του Υπουργείου Άμυνας. Όπως ανέφερε, οι μέχρι σήμερα δοκιμασίες φυσικής κατάστασης είναι αρκετά ξεπερασμένες.

Ορισμένα από αυτά που προτάθηκαν ήταν στο βασικό τεστ να υπάρχει πορεία 5 χιλιομέτρων, διάρκειας 55 λεπτών, με πλήρη φόρτο μάχης συμπεριλαμβανομένου και του προστατευτικού εξοπλισμού (θώρακες). Μετά οι στρατιώτες θα πρέπει να μεταφέρουν δύο ανθρώπινα ομοιώματα 22 κιλών έκαστο, σε απόσταση 150 μέτρων, προσομοιώνοντας μεταφορά τραυματία.

Στις επόμενες φάσεις οι στρατιώτες θα πρέπει να αποδείξουν τακτικές ικανότητες, τρέχοντας 6 μέτρα και λαμβάνοντας θέση βολής πρηνηδόν. Θα πρέπει να μπορούν να το επαναλάβουν 12 φορές, προσομοιώνοντας το «πυρ και κίνηση». Μία ακόμη δοκιμασία θα είναι το σήκωμα βάρους 22 κιλών, προσομοιώνοντας τη φόρτωση φορτηγών ή τη μετακίνηση σάκων άμμου, όπως γίνεται στις μαζικές καταστροφές.

Αν μη τι άλλο είναι εναρμονισμένα με πραγματικά σενάρια που συναντά ένας στρατιώτης. Καμία σχέση με δοκιμασίες φυσικής αγωγής μέσω τηλεφώνου…

Ετικέτες: , , , ,

Κατηγορίες: Ασφάλεια

cube02

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Αρέσει σε %d bloggers: